Bug #1989

Classic UI displays bad timeperiods

Added by jsilvestre over 2 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:ResolvedStart date:10/10/2011
Priority:NormalDue date:
Assignee:ricardo% Done:

100%

Category:-
Target version:Icinga 1.x - 1.6
Icinga Version: Browser Version:

Description

Icinga shows bad formed timeperiods on web interface, as you see on the captured of classic demo web interface.

Seleccion_001.png (126 KB) jsilvestre, 10/10/2011 05:10 pm

Associated revisions

Revision 8d153faf
Added by ricardo over 2 years ago

classic ui: fix for Classic-UI displays bad timeperiods #1989

refs: #1989

Sorry was my fault. Working now.

History

#1 Updated by dnsmichi over 2 years ago

  • Project changed from Core to Classic UI
  • Category deleted (Classical UI)

#2 Updated by dnsmichi over 2 years ago

  • Status changed from New to Assigned
  • Assignee set to ricardo

@ricardo pls have a look. i currently don't have any idea what might be malformed (starting day of the week?)

#3 Updated by Wolfgang over 2 years ago

Day of the week is only shown for the first day, the other days only the times are shown (in the wrong column)

#4 Updated by ricardo over 2 years ago

will have a look tonight, thanks for reporting

#5 Updated by ricardo over 2 years ago

  • Status changed from Assigned to Feedback
  • Target version set to 1.6
  • % Done changed from 0 to 100

fixed in current 'test/cgis'

#6 Updated by dnsmichi over 2 years ago

  • Status changed from Feedback to Resolved

Also available in: Atom PDF